Az online játékbolt kínálata
Az online játékbolt kínálata
Legjobb játékok
Termékajánló
Szűrés
Márka
Mesehős
Kinek ajánljuk
Értesítést kérek az akciókról
Szavazás
Termék részletek


Pomsies Lumies -Pixie Pop

Pomsies Lumies -Pixie Pop
  • Pomsies Lumies -Pixie Pop
7 490 Ft
Márka:
Pomsies
Gyártó:
SkyRocket
Életkor:
3+
Hányan játszhatják:
1
Kinek ajánljuk:
Lányoknak
A kislányok kedvence a Pomsies Lumies. Cuki szőrmókok, akik 4 játékmóddal és 100 reakcióval szórakoztatják a velük játszó kis gyerkőcöket.
Átveszi a felszínek színét, amire rányomják, a színeket dallammá formálja, valamint játszani is lehet vele. Aranyos reakciókkal jelzi, hogy mit szól a lányok által választott színekhez. 4-féle játékmódot tartogat.
Az első játékmódban színesen fog villogni a játék, melyet sorrendben le kell utánozni úgy, hogy hozzá kell érinteni a választott színekhez.
A második módban az idővel kell versenyezni, hogy minél több színt megtaláljunk, amit a Lumie-nk kiválaszt.
A következő játékban szintén gyorsnak kell lenni, hiszen ugyanakkor kell rátenni a kis barátunkat a színre, mikor az felvillan (minél tovább játszák, annál gyorsabban vált színt). Nem utolsó sorban pedig minél több színnel ismerkedik, annál több dallamocska áll a kislányok rendelkezésére. Speciális színkódokkal titkos hangok oldhatók fel, melyekről bővebb információt a hivatalos oldalon lehet találni. A fekete például szóba sem jöhet. Tökéletes társ egy zenét, táncot és színeket szerető kislány számára. Elemes játék, 3 db AAA elem szükséges a működéséhez, melyet a csomagolás tartalmaz.
  • Cikkszám
    214-02248
Webáruház készítés