Az online játékbolt kínálata
Az online játékbolt kínálata
Legjobb játékok
Termékajánló
Szűrés
Márka
Mesehős
Kinek ajánljuk
Értesítést kérek az akciókról
Szavazás
Termék részletek


Alhambra 2015-társas

 Alhambra 2015-társas
 • Alhambra 2015-társas
 • Alhambra 2015-társas
 • Alhambra 2015-társas
 • Alhambra 2015-társas
9 690 Ft
Márka:
Queen Games
Gyártó:
Piatnik
Életkor:
8 éves kortól
Hányan játszhatják:
2-6 játékos
Kinek ajánljuk:
Lányoknak és Fiúknak

Európa és Arábia legjobb építőmesterei bizonyítani kívánják művészi képességeiket. Bérelj építő csapatokat és irányítsd az építkezést…!

 • Minden fordulóban lehetőség van pénzeszközök gyűjtésére, épületelemek vásárlására, vagy palotánk kényszerű átépítésére. A játékosok palotaelemeket (torony, kert, szeráj, stb.) vásárolnak, és ezeket hozzáépítik saját palotájukhoz, ügyelve az épületek határainál az illeszkedési szabályokra. Az egyes épületek ára a játékban használt 4féle pénznem egyikében adott. A játékosok kezében különböző címletű, és fajtájú pénzcsomagok gyűlnek, melyeket nem lehet sem fel,- sem átváltani, így vásárlásnál néha nem áll rendelkezésre a megfelelő fizetőeszköz, illetve a pontos összegnél esetleg többet kell fizetniük. A pontos összeg kifizetéséért jutalom akció jár.
  A játék célja, hogy palotánk a többi játékostárssal összehasonlítva minél több épületelem tekintetében utasítsa maga mögé a többieket. (Például a legtöbb toronnyal, kerttel, stb. rendelkező palota kap pontot, mert ha egyik épületelemből sem alkotunk kimagaslót, nem tudjuk magunkra felhívni a figyelmet.) Ajándék pontok járnak palotánk összefüggő városfalának hosszúságáért is, tehát az építkezésnél ez is komoly szempont. Az épületelemek éleinél előforduló városfalak egyszerre jelentenek pontokat értékelésnél és akadályozzák további épületelemek csatlakoztatását.
  A játék nem agresszív, játékostársainkat nem károsíthatjuk meg. - legfeljebb elhalásszuk előlük a legértékesebb épületelemeket, ha számunkra hamarabb állt rendelkezésre a megfelelő összeg a kívánt pénznemben -, így igazi családi játék, ahol ennek ellenére marad szerepe a kombinációnak, stratégiai érzéknek.

  Játék tartozékai:
  - 6 kiindulómező
  - 54 épületlap
  - 108 pénzkártya
  - 2 értékelés-kártya
  - 1 építőudvar
  - 1 értékelő tábla
  - 12 jelzőkő
  - 6 tartalékmező értékelési segédlettel
  - 1 rongyzsák
  - 1 játékszabály
 • Márka
  Queen Games
  Kinek ajánljuk
  Lányoknak és Fiúknak
  Cikkszám
  003-791390
Webáruház készítés